19. 4. 2016.

ZARADITE NOVAC

Od dodatne zarade do vlastitog poslovanja. Sami odlučujete dokle želite da napredujete i kakav životni stil želite da imate. Možete putovati svetom,  i dobiti mnoštvo nagrada. Sve počinje jednostavnim korakom - učlanjivanjem u SFI.

Sanjate li o vlastitom poslu?
Sanjate li o prihodu koji vam omogućava da više vremena provodite s vašim prijateljima i uz svoju porodicu? Sami možete odrediti svoj cilj u SFI-u. Jedino što morate da uradite je da se učlanite.

Postoje TRI  načina na koje možete zaraditi novac uz SFI:



Preporučujte proizvode koje nudi SFI 

Ako želite povećati svoj prihod preporukom SFI proizvoda, možete ostvariti zaradu u iznosu od 20% u odnosu od predložene cene Preko 100 hiljada proizvoda

Otvorite sopstvenu prodavnicu u sklopu SFI 

Zaradite još više, pozovite druge da se priključe

Izgradite svoj tim saradnika. Na taj način proširićete mrežu saradnika i povećati svoju zaradu. Postojeći SFI članovi sa svojom grupom za podršku je tu  da vam pomogne u svakom koraku vašeg uspona ka vrhu. U svakom trenutku.

Sa vama smo na svakom vašem koraku - Grupa za podršku  PRVI KORACI

SFI i naši Lideri vam obezbeđuju vam širok izbor alata i treninga koji će vam pomoći da ostvarite san. Internet podrška je tu da vam interaktivnim alatima pomogne u tome.
 SFI poslovna prilika donosi vam vaše snove nadohvat ruke - uz minimalna ulaganja i bez rizika.

Join me, Dragoljub Vulic, and I'll personally help you build a second income with top rated SFI—now in its 18th year! Click here to join my team and get started FREE today!

Нема коментара:

Постави коментар