20. 4. 2016.

Kako da započnete sopstveni biznis na internetu



Sve velike promene počinju malim koracima! Jednog dana, jedna odluka i mala, jednostavna akcija mogu napraviti razliku!
Ukoliko želite da radite samostalno, organizujete sopstveno vreme kako vi to želite, imate vremena za studije, prijatelje, putovanja i hobije, onda počnite već danas! Nećete se osećati drugačije sutradan. Kako biste bili potpuno spremni za promenu, racionalizujte ovu odluku korak po korak i sagledajte sve aspekte koju ona uključuje.
Izaberite Internet marketing ‪#‎kakouspetinainternetu‬
Zašto? Zato što su neki pametni ljudi to već uradili! Vaše ulaganje biće minimalno zato što je brend veoma poznat i imaćete više šansi da uspete. Morate se fokusirati na ličnu strategiju i integrisati je u globalnu i tako….postati uspešan preduzetnik!
Napravite plan
Odredite datum kada ćete početi i prve korake koje ćete preduzeti. Napravite strategiju za prva 3 meseca i odredite ciljeve, izvore koje ćete uložiti ( vreme i novac), zatim na osnovu toga napravite dnevni raspored.
Pronađite ključne ljude za vaš posao
Da, to je veoma važno. Napravite listu potencijalnih klijenata ili partnera. Zatim razmislite o tome šta želite od njih i na koji način želite da im priđete sa ponudom.
Promovišite svoj biznis
Na početku morate biti pametni kada je u pitanju vaš plan promocije. Dobre ideje će se uvek prodavati. Ne morate da investirate u plaćeno oglašavanje ali morate biti povezani. Neka vaš biznis bude online i iskoristite prednosti svih besplatnih društvenih mreža ( Facebook, Instagram, Pinterest). I ne zaboravite: kreativnost izaziva želju da se isti sadržaj podeli a to je sve što vam je potrebno. Koristite fotografije, lične savete i argumente za vaše izjave. Postići ćete vidljivost vrlo brzo!
Probni period od 6 meseci
Nemojte sebi postavljati preveliki pritisak. Budite dosledni i pratite strategiju vašeg programa, ali sačekajte da ceo period prođe kako biste videli rezultate. Na početku stvari se menjaju iz dana u dan. Ostanite motivisani na kraju probnog perioda i procenite rezultate.
Ne zaboravite, sjajne ideje počinju odvažnim stavom!
Napravite razliku već danas!




Нема коментара:

Постави коментар